Buğday

Buğday

Buğday (Triticum), buğdaygiller familyasından bütün dünyada ıslahı yapılmış tek yıllık otsu bitki cinsidir. Değişik araştırmacıların yaptıkları araştırmaların ışığında buğdayın gen merkezi olarak Anadolu, Batı İran ve Kafkasya kabul edilir.

Karasal iklimi tercih eder. Buğday; un, yem üretilmesinde kullanılan temel bir besin maddesidir. Kabuğu ayrılabileceği gibi kabuğu ile de öğütülebilir. Buğday aynı zamanda çiftlik hayvanları için bir yem maddesi olarak da yetiştirilmekdedir. Hasattan sonra atık ürün olarak saman balyası çıkar.

Enerji miktarı 1.18’dir.

  • ÜRÜN SİPARİŞ FORMU





    ADINIZ

    SOYADINIZ

    FİRMA ADI / ÜNVANI

    ŞEHİR

    TELEFON

    FAKS

    E-POSTA ADRESİNİZ

    WEB SİTESİ

    ÜRÜN SEÇİMİ

    - İstediğiniz ürünü seçmek için tıklayın.

    MİKTAR (TON)

    - Ton cinsinden miktarı belirtin.

    SİPARİŞ AÇIKLAMASI

    Sipariş formunda istenilen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduğumu beyan ederim.

  • ÜRÜN TEKLİF FORMU





    ADINIZ

    SOYADINIZ

    FİRMA ADI / ÜNVANI

    ŞEHİR

    TELEFON

    FAKS

    E-POSTA ADRESİNİZ

    WEB SİTESİ

    ÜRÜN SEÇİMİ

    - İstediğiniz ürünü seçmek için tıklayın.

    MİKTAR (TON)

    - Ton cinsinden miktarı belirtin.

    TEKLİF AÇIKLAMASI

    Teklif formunda istenilen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduğumu beyan ederim.

SATIŞTAKİ ÜRÜNLERİMİZ

Buğday